Bijna 30 jaar ervaring

Het kantoor kan buigen op meer dan dertig jaar ervaring.

Mevrouw Dorine Bonte verzorgt onafgebroken sinds 1990 de administratie van het kantoor.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de moderne software toepassingen.

Voor de dossier administratie wordt gebruik gemaakt van KLEOS, een advocatenpakket van Kluwer in de Cloud :   https://legalworld.wolterskluwer.be/nl/oplossingen/beheersoftware/kleos/

Voor het beheer van faillissementen wordt gebruik gemaakt van het pakket CURATO : http://www.ma-consult.be/. Uiteraard gebruikt het kantoor ook het door de overheid opgelegde pakket Regsol. Mr Dirk Waeyaert is lid van de Usergroep die suggesties det voor verbetering van dit pakket.

Voor het beheer van collectieve schuldbemiddelingen en bewindvoeringen wordt sinds kort gebruik gemaakt van het pakket ROOV financiele app als volgt omschreven door de ontwikkelaar :

"Fintech met sociale impact

ROOV is een softwarebedrijf dat zich richt op de professionals (advocaten, schuldbemiddelaars, OCMW’s, SAM’s, SVK’s, SHM’s, sociale private verhuurders) die zich elke dag keihard inzetten om een positieve bijdrage te leveren voor mensen met financieel ondersteunende maatregelen en hun cliënten. Een SaaS toepassing die transparantie, snelheid en duidelijkheid creëert en een verdere professionalisering van de sector. De weg naar beneden is sneller dan de weg naar boven. Laten we samen een pad uitstippelen naar financiële gezondheid." http://www.roov.app

Het kantoor heeft ook een uitgebreide bibliotheek van zowel tijdschriften, losbladige werken als handboeken.

Er wordt ook gebruik gemaakt van de  juridische databank Jura waar zowel wetgeving, rechtspraak en rechtsleer integraal kan opgezocht en bekeken worden.